ETECNIC Mobilitat elèctrica

ETECNIC és una empresa especialitzada en enginyeria energètica constituïda el 2010 per Jorge Rios, actual gerent de l’empresa, i Xavier Capdevila, per tal de treballar el sector energètic des de 3 àrees diferents:

ENGINYERIA:
L’empresa ofereix un ampli catàleg de serveis relacionats amb el sector energètic:
– Projectes d’execució
– Legalització d’instal·lacions
– Projectes de generació d’energies renovables
– Llicències ambientals
– Direccions d’obra i assistències tècniques
– Estudis i auditories sobre consums energètics
– Certificacions energètiques d’edificis.

FORMACIÓ:
ETECNIC ha optat, des del seu inici, per la divulgació en el sector energètic i la responsabilitat que se’n deriva. Molt centrat en l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables, ETECNIC ha realitzat gran quantitat de conferències, cursos i jornades sobre aquesta temàtica, alhora que ha apostat clarament per la formació d’estudiants d’últims cursos d’enginyeria, incorporant de forma continuada estudiants en pràctiques per realitzar el seu treball de recerca, sempre que la temàtica girés al voltant de l’eficiència energètica.

NOVES TECNOLOGIES:
ETECNIC ha apostat sempre pel desenvolupament de millores destinades a les plantes de generació d’energia elèctrica mitjançant fonts renovables. L’estalvi energètic i les fonts renovables són els principals camps en què ETECNIC ha basat la seva R + D + I
page2_img2L’últim pas dins d’aquesta àrea ha estat l’aposta pel sector del vehicle elèctric, desenvolupant, conjuntament amb altres empreses, punts de recàrrega intel·ligents per a vehicles elèctrics que milloren la tecnologia existent fins ara al mercat. Fruit d’aquesta aliança estratègica ETECNIC està oferint uns dels productes més punters tecnològicament del mercat de la recàrrega de vehicles elèctrics.
Etecnic ja ha treballat per l’Ajuntament de Cambrils, l’Ajuntament de Reus i el Port de Tarragona, abastint el mercat amb productes de marca pròpia i fabricació espanyola.
L’empresa, a més, acaba de signar un conveni de col·laboració amb Nissan Nikkocenter i Nissan Germans Gelida, amb el qual ETECNIC subministrarà tots els carregadors per a ús privat dels clients de Nissan de tota la província de Tarragona.
page2_img2

La gamma de productes és molt àmplia, cobrint totes les necessitats del mercat, des de client particular fins a electrolinera, passant per tots els modes de càrrega.
Actualment l’empresa es troba en plena fase d’expansió per tot el mercat espanyol i en el disseny d’un software de gestió propi per als seus punts de recàrrega.

ETECNIC va organitzar el passat més de Maig la Primera mostra de mobilitat elèctrica del Camp de Tarragona, a Reus, amb la finalitat de divulgar el sector i establir un punt de trobada anual dels professionals i usuaris de la mobilitat elèctrica. La mostra va contar amb el patrocini de Nissan, Renault, EV Connect, Cambra de Comerç de Reus, Ajuntament de Reus, Holaluz.com, Cuïc i Ingeteam.

_95B4663

                      Jorge Ríos, gerent d’ETECNIC, oferint una conferència sobre mobilitat elèctrica

A la web d’ETECNIC trobareu més informació d’aquesta empresa amb seu a Reus.