Les empreses ETECNIC i COOLTRA signen un acord de col·laboració

El compromís d’impulsar la mobilitat elèctrica ha unit les dues empreses catalanes
Aquest matí, aprofitant un acte conjunt a l’Ajuntament de Cambrils, les empreses ETECNIC mobilitat elèctrica i COOLTRA han signat un conveni de col·laboració amb el qual les dues empreses catalanes es comprometen a impulsar accions conjuntes per tal de dinamitzar el sector de la mobilitat elèctrica.

Amb aquest compromís, les dues empreses pretenen que a partir d’ara les accions de divulgació, demostració o comercials es realitzin conjuntament, aportant cada una de les empreses la seva experiència en cada un dels sectors o mercats amb el qual té més experiència.

page2_img1

D’aquesta manera COOLTRA posa a disposició de la nova aliança el seu ampli parc de motocicletes elèctriques, l’altíssima experiència en gestió i manteniment dels vehicles de dues rodes i l’àmplia implantació en Ajuntaments catalans. Per la seva banda, ETECNIC mobilitat elèctrica, ofereix la tecnologia de punts de recàrrega i el software de gestió que està desenvolupant, alhora que posa a disposició tot el know how en el sector de l’enginyeria energètica.
El sector de la mobilitat elèctrica està mostrant un creixement impressionant aquest final d’any 2015 i les previsions de cara a l’any 2016 són molt bones. Aliances com aquestes, entre empreses catalanes del sector de la mobilitat elèctrica, són bones pel sector ja que ajuden a impulsar-lo, creen importants sinergies entre diferents empreses i situen la mobilitat elèctrica catalana en una situació molt favorable respecte a la resta de l’estat.

Dues empreses amb un fort potencial de creixement:

COOLTRA

page2_img1

Cooltra és l’empresa líder en el mercat de lloguer de motos, amb més de 4.500 motos, 11 delegacions nacionals, 5 internacionals i 100 punts de lloguer al sud d’Europa. Porten més de nou anys al mercat oferint solucions de lloguer de scooter a curt termini, llarg termini, lloguer amb opció a compra, tours guiats, renting, gestió de flotes i venda tant a particulars com a empreses i administració pública.
Cooltra és present a Espanya, Itàlia, França i Brasil i té acords a nivell internacional amb empreses com Europcar, Cartrawler, Uber, Burger King i JustEat.
Cooltra té una secció especialitzada en motocicletes elèctriques.

ETECNIC mobilitat elèctrica

ETECNIC és una empresa nascuda l’any 2015 que ofereix un servei integral per la recàrrega de vehicles elèctrics:

page2_img1

– Redacció de projectes d’instal·lació d’equips de recàrrega i serveis d’enginyeria en general.
– Subministrament i instal·lació d’equips de recàrrega amb marca pròpia (Modes 1,2,3 i 4).
– Servei de manteniment d’equips de recàrrega (7×24).
– Disseny, gestió y desenvolupament de software de gestió d’equips de recàrrega a mida.
– Gestió de càrrega de vehicles elèctrics (gestora de càrrega).
– Subministrament d’energia 100% renovable per a la recàrrega de vehicles elèctrics mitjançant conveni amb l’empresa Holaluz.com
ETECNIC va instal·lar l’estiu passat els primers punts de recàrrega per vehicles elèctrics de la ciutat de Cambrils, alhora que ha treballat per l’Autoritat Portuària de Tarragona, Port Aventura, Nissan,…
Recentment l’empresa ha rebut el guardó com a millor empresa de la província de Tarragona per part de l’Ajuntament de Reus, la Cambra de Comerç de Reus i la Universitat Rovira i Virgili.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.