Fastwheel presenta el monocicle elèctric model EVA

 

Aprofitant Expoelèctric, la fira del sector de la mobilitat elèctrica més important del sud d’Europa, l’empresa Fastwheel va presentar el seu nou model de monocicle elèctric EVA.

El monocicle elèctric Fastwheel EVA-Pro té entre 28 i 32 kilòmetres  d’autonomia. La velocitat màxima està limitada a 18 km/h per evitar accidents. Quan s’assoleix aquesta velocitat límit, l’equip ajusta automàticament el centre de gravetat per reduir-la. La velocitat límit i angle d’inclinació del Legway es poden establir a través del telèfon mòbil, utilitzant l’aplicació LOPO.

Quan l’equip detecta una inclinació lateral superior a 45 º el sistema de control activa el sistema de protecció per inclinació que consisteix a aturar el motor immediatament per evitar lesions, la llum d’estat canvia i passa a ser de color lila i s’emet un avís acústic intermitent per informar que ha actuat la protecció.

page2_img1

Quan la roda del Legway no toca a terra el sistema intenta trobar la posició d’equilibri accelerant fins a aconseguir la velocitat màxima de la roda i després s’activa la protecció. Immediatament s’apaga el motor i la llum d’estat canvia a color vermell emetent alhora un avís acústic.

Quan la bateria està a menys del 20% s’encén la llum vermella i la velocitat màxima es redueix al 70%. Quan la bateria està a menys del 10% la llum vermella s’encén intermitentment juntament amb avisos acústics. En aquest moment s’ha de deixar de conduir per seguretat i posar l’equip a recarregar.

La diferencia entre la monocicles Fastwheel de la gama EVA es la capacitat de la bateria.

El model amb la bateria mes petita de 132Wh te una autonomia de 15 Km i el que en té més amb una bateria de 312Wh arriba a fer 35 Km per un pes de 50kg en condicions ideals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.