L’AMB obre dos punts de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics al Prat i Cornellà

El Prat de Llobregat i Cornellà de Llobregat són els primers municipis metropolitans a inaugurar punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics, que s’estendran per la zona durant el 2016.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha detallat en un comunicat que s’instal·laran un total de deu punts de recàrrega ràpida, en virtut del que estableix el Programa de Mobilitat Sostenible 2014-2015 de l’AMB, així com dels convenis subscrits amb les empreses Nissan, Renault i BMW.

“Aquestes electrolineres se sumen a la resta d’iniciatives metropolitanes per assolir una mobilitat més sostenible: la progressiva electrificació del transport públic i les nostres flotes, la cessió de vehicles elèctrics en els ajuntaments i la promoció de la bicicleta, entre d’altres”, ha destacat el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda.

Els taxis que realitzen els seus serveis a l’Aeroport de Barcelona-el Prat seran un dels principals usuaris del punt de recàrrega ràpida del Prat, que també donarà servei als vehicles que circulen per la C-32 i la B-22 travessant els municipis del Prat i Sant Boi.

Així mateix, el punt serà útil per als vehicles elèctrics dels treballadors i les empreses ubicades al parc empresarial Mas Blau.

page2_img1

La electrolinera estarà disponible de forma ininterrompuda, i funcionarà de forma automàtica, sense necessitat de personal d’assistència.

Aquests nous punts de recàrrega se sumen als que ja està instal·lant l’Ajuntament de Barcelona i als que decideixin disposar altres consistoris o operadors privats.

En el cas de les electrolineres de l’AMB, la instal·lació s’activarà amb la mateixa targeta d’usuari que a la ciutat de Barcelona, ​​i permet la recàrrega de la bateria de qualsevol dels vehicles elèctrics actualment al mercat en un màxim de 30 minuts.

Punt de recàrrega de Cornellà del Llobregat
Funciona en fase de proves des del 27 de Novembre. Està situat al carrer de Baltasar Oriol, cantonada amb avinguda de Pablo Picasso, sortida 15 de la Ronda de Dalt, al costat del centre comercial El Corte Inglés-Hipercor de Cornellà.

Punt de recàrrega del Prat del Llobregat
Aquest punt de recàrrega dóna servei, principalment, als vehicles que circulen per la C-32 i la B-22 travessant els municipis del Prat i Sant Boi i, de manera especial, als taxis elèctrics que realitzin els seus serveis a l’aeroport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.