ARA VINC aposta per reduir les emissions de CO2 amb 14 escúters elèctrics

L’empresa líder en missatgeria urgent a Barcelona, aposta per la mobilitat sostenible en els seus enviaments amb la incorporació de 14 unitats de l’escúter Scutum 100% elèctric a la seva flota de vehicles

L’augment de la contaminació fa que la reducció de gasos d’efecte hivernacle sigui un tema d’especial interès a les ciutats, i conseqüentment en les empreses. De fet, el compromís mediambiental és avui un dels aspectes principals de l’estratègia de responsabilitat social corporativa, ja que ser respectuós amb l’entorn suposa estalvis de costos i danys a la reputació.

Per això, l’empresa líder en missatgeria urgent, Ara Vinc, en el seu afany per ser solidària socialment, aposta per una senda més ecològica incorporant a la seva flota de vehicles 14 unitats de l’escúter elèctric Scutum, model S02, sumant així un total de 24 en l’actualitat.

page2_img1

Gràcies a aquesta adquisició, l’empresa continua amb la seva aposta per la mobilitat sostenible per als seus enviaments. Amb aquesta nova operació, Ara Vinc pretén reduir l’impacte mediambiental reduint l’emissió de C02 en els seus viatges per continuar posicionant com la major empresa de mobilitat elèctrica en el seu sector.

Segons Francesc Ribera, director d’expansió d’Ara Vinc, “l’objectiu de la companyia a curt-mig termini és acabar substituint els vehicles de combustió pels elèctrics. Després de provar les Scutum durant els últims 6 mesos, aquest escúter elèctric marca un abans i un després, aconseguint, ara sí, arribar a cobrir les necessitats en els desplaçaments urbans”.

page2_img1

Per la seva banda Carlos Sotelo, CEO de Scutum, afegeix “és fonamental que les empreses siguem conscients de la responsabilitat que tenim pel que fa a la millora de l’impacte ambiental a les nostres ciutats. En aquests moments, en què els límits d’emissions de CO2 estan assolint els seus màxims, accions com les d’ARA VINC, apostant pel canvi de la seva flota a elèctric, són exemples de compromís, solidaritat i responsabilitat social”.
L’escúter elèctric S02 versió Delivery està especialment dissenyat per a serveis de missatgeria donada la seva gran capacitat de càrrega (pes màxim de 175kg), bona estabilitat, autonomia de més de 100 km. Aquest vehicle, 100% elèctric disposa de marxa enrere, fre motor regeneratiu, sòl peus pla, baix centre de gravetat, zona específica per a càrrega, màxim radi de gir, i sistema il·luminació LED, totalment dissenyat per facilitar la feina dels missatgers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.