CORREOS incorpora a la seva flota 100 motos elèctriques de la catalana Scutum

Estaran disponibles per al repartiment postal a Madrid, Barcelona, València, Màlaga, Saragossa, Sevilla i Biscaia

CORREOS ha incorporat a la seva flota 100 scooters elèctrics Scutum S02, fabricats per Scutum, que se sumaran al conjunt dels nous vehicles sostenibles de l’empresa postal. L’acte de lliurament de les motos Scutum es va celebrar el 14 d’Abril al Campus Repsol de Madrid, amb la participació del seu president, Antonio Brufau, que ha obert la trobada, al costat del president de CORREOS, Javier Cuesta; el CEO de Scutum, Carlos Sotelo; el director general de Caixa Capital Risc, Carlos Trenchs; la presidenta del CDTI, María Luisa Poncela, i el CEO de Transports Autònoms per Carretera, la comercialitzadora de Scutum a Espanya, Jorge Magaña.

page2_img1

El model S02 de Scutum respon a totes les necessitats del personal de CORREOS. Aconsegueix una velocitat de 80 km/h i suporta fins a 175 quilograms de càrrega, amb una autonomia de 100 quilòmetres. Compta amb il·luminació LED, funció de marxa enrere i 3 modalitats de conducció diferents: City, Sport i Eco, el que permet estalviar més de 500 euros cada 10.000 kilòmetres.

CORREOS ha aconseguit reduir les emissions de CO2 en més de 30% en els últims anys. Amb aquesta incorporació de vehicles sostenibles, l’empresa fa un pas més en el seu procés de renovació i ampliació de la seva flota de vehicles elèctrics, aconseguint una reducció considerable de les emissions, compromís que comparteix amb Scutum.

“Seguint amb el compromís de sostenibilitat d’aquesta empresa postal que presideixo, hem aprofitat la renovació de la flota, per posar en marxa un nou projecte emmarcat en el Pla d’Acció 100-300-1.500 per gestionar el vehicle elèctric en la seva globalitat”, ha assenyalat Javier Cuesta, president de CORREOS, que incideix en el suport de la companyia a les iniciatives d’empreses, organitzacions i dels ciutadans per fomentar la transició cap a una economia baixa en carboni.
La flota de CORREOS està integrada actualment per més de 12.600 vehicles, dels quals uns 9.000 són motocicletes, que recorren més de 60 milions de quilòmetres a l’any per distribuir 3.600 milions d’enviaments anuals, aproximadament.

page2_img1

Per a Carlos Sotelo, CEO de Scutum, “El lliurament d’aquests 100 scooters elèctrics a CORREUS suposa un gran impuls per a nosaltres. Som pioners en el sector i després de cinc anys de recerca, desenvolupament i molt d’esforç, podem dir que actualment tenim la millor moto elèctrica destinada a flotes, sent líders de vendes de motos elèctriques al mercat espanyol. CORREUS és una precursora del canvi i esperem seguir treballant conjuntament cap a una major mobilitat sostenible “.

Disseny personalitzat amb senyal ecològica

Fabricades en la seva totalitat a Catalunya i distribuïdes en exclusiva per Transport Intel·ligent, els scooter Scutum S02 han estat especialment dissenyats per a la ciutat i pensats per facilitar el dia a dia a la feina.

Els scooters de Scutum ofereixen altes possibilitats de personalització. Així, les motos elèctriques de CORREOS incorporen, afegit al model de sèrie, un fre de mà i el bagul de mercaderia propi de l’entitat. El disseny del carenat és en color groc corporatiu, amb logotip de l’empresa i lateral en verd, ressaltant la seva qualitat sostenible.

Els 100 Scutum es repartiran en diferents oficines de CORREOS de diferents punts del territori nacional: 25 a Madrid, 25 a Barcelona, 15 a València, 12 a Màlaga, 8 a Saragossa, 8 a Sevilla i 7 a Biscaia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.