La catalana Circontrol presenta una nova solució per la recàrrega de vehícles elèctrics a Hannover

Circontrol assistirà a la fira líder en tecnologia industrial Hannover Messe (25-29 d’abril). Hannover Messe cobreix tots els aspectes relacionats amb la innovació i la tecnologia industrial, des de R+D, automatització industrial, tecnologia per a la producció i els serveis, fins energia i mobilitat. És aquest últim camp en el qual Circontrol hi tindrà representació.

Circontrol presentarà el seu nou punt de recàrrega sèrie Raption DC 22, específicament la versió TRIO (CHAdeMO, CCS Combo 2 i Tipus 2). La sèrie Raption 22 ha estat especialment dissenyada per a zones de destinació on el conductor es quedarà més de 30 minuts. A part del seu disseny hi ha diversos aspectes que mereixen ser destacats:
– Funcionalitat Connect & Go
– Càrrega simultània
– Disseny estilitzat amb carcassa d’acer inoxidable i porta d’accés frontal
– Pantalla tàctil 8 “amb protecció UV (inc. Multilingüe)
– Autenticació per desbloqueig dels connectors
– Tecnologia d’alimentació modular
– Certificat CHAdeMO v1.1

La sèrie Raption 22 és la solució ideal per a centres comercials i zones d’oci com cinemes o supermercats.

Podreu trobar Circontrol a l’estand G68 conjuntament amb CHAdeMO, associació internacional que treballa amb la voluntat de desenvolupar un estàndard de càrrega compatible amb tots els vehicles elèctrics.

Sobre Hannover Messe

En l’edició de l’any passat van reunir més de 220.000 visitants i 6.500 expositors de 70 països diferents. En l’edició d’aquest any, amb els Estats Units com a país convidat, preveu superar aquestes xifres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.