L’empresa Ondabike E-totem presenta 2 nous models de bicicleta elèctrica tipus mountain bike a Expoelectric

L’empresa fabricant de bicicletes elèctriques Ondabike E-totem va aprofitar Expoelèctric per presentar dos nous models de bicicleta elèctrica.
Les dues noves bicicletes elèctriques del tipus mountain bike denominades Mashed i Brave, vénen amb una gran roda de 27.5 polzades, i amb una potent bateria de Liti de 36V 11, 6Ah, donant als dos models una gran autonomia que pot oscil·lar entre 60 i 90 quilòmetres.

page2_img1

La Mashed és una bicicleta elèctrica mountain bike amb motor central, canvi de marxes Shimano de 10 velocitats, suspensió SR Suntour i frens hidràulics en les dues rodes. El motor central de 250W transmet la potència de manera molt gradual.
La Brave és una bicicleta elèctrica mountain bike amb motor posterior que inclou 3 plats i 8 pinyons (donant un total de 24 marxes). Com la Mashed, inclou frens hidràulics en totes dues rodes, i suspensió SR Suntour a la roda davantera. El motor de la Brave és de 350W i limitat a 250W per complir amb la normativa. Les dues bicicletes elèctriques vénen amb un ampli display per configurar la bicicleta i disposa de presa auxiliar per carregar telèfons i tauletes.
_DSC0008 (Large)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.