5a Conferència & Expo VEHiA “Mobilitat Intel·ligent, Sostenible i Elèctrica” Tarragona Smart City

Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic presenten la 5a Conferència & Expo VEHiA “Mobilitat Intel·ligent, Sostenible i Elèctrica” Tarragona Smart City, dins del 2on Cicle de Conferències BioEconomic® 2014 – 2015 “Smart City Tarragona 2017”.

La jornada tindrà lloc el dia 6 de maig de 2016 a la Cambra de Comerç de Tarragona. La jornada tindrà com a principals eixos el concepte de Smart City i l’urbanisme, el paper de la mobilitat intel·ligent, sostenible i elèctrica en entorns urbans i com a instrument de mobilitat per a ciutats, el transport de persones i mercaderies, criteris de sostenibilitat i l’eficiència energètica.La inauguració i benvinguda aniran a càrrec del Dr. Santiago Castellà, Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV, Sebastià Parera Fuster, Manager de BioEconomic i la Sra. Begoña Floria, 5ª Tinent d’alcalde i consellera de plans de mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona.

La conferència es desenvoluparà en tres sessions:
1. Els nous models de Logística Urbana Sostenible.
2. Estalvi de costos i beneficis territorials associats a la Mobilitat Intel·ligent
3. Situació actual i tendències en mobilitat intel·ligent en entorns urbans.

La ponència de tancament anirà a càrrec de Miquel Ángel Escobar, Responsable de Mobilitat de l’ICAEN (Institut Català de l’Energia), que detallarà la situació actual del corredor del Mediterrani d’Infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics a Catalunya.
La cloenda del acte anirà a càrrec del Sr. Javier Villamayor, 4º Tinent Alcalde del Ajuntament de Tarragona i Director de la Fundación TSMC i del Dr. Santiago Castellà, Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de l’URV.

Inscripció gratuïta a la web de l’organitzador.
El dissabte 7 de maig, de 10h a 19h tindrà lloc l’ Expo VEHiA, una zona d’exposició i probes a la Rambla Nova / Font del Centenari, Tarragona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.