Electromaps organitza el concurs de fotografia #NoMoreFuel

L’empresa catalana Electromaps organitza el primer Concurs Fotogràfic #NoMoreFuel. PROU GASOLINA! Aquesta és la frase que tots els usuaris de vehicle elèctric tenen al cap al comprar-seu cotxe o moto elèctrica.

Aquest concurs té l’objectiu de fer patent a tots els indecisos que una mobilitat sostenible és possible.

BASES DEL CONCURS

1. Organització

De l’organització d’aquesta acció promocional s’encarrega Electromaps amb la col·laboració de EVAN

2. Participació

La participació es realitzarà a través de les xarxes socials:
http://instagram.com/electromaps
http://www.facebook.com/electromaps
http://twitter.com/electromaps
3. Mecànica de la promoció i premis
El guanyador del concurs rebrà un pack Experiència Elèctrica, que inclou conduir un Tesla Model S, una Bultaco Brinco, una visita a unes bodegues ecològiques i moltes més activitats … pack valorat en més de 700 € *

page2_img1

* Pack per a una persona. Data a convenir segons disponibilitat. Data límit 31 de desembre de 2016. Aquest premi és intransferible i no es pot bescanviar per altres premis ni per diners. El desplaçament fins al lloc d’inici de l’activitat ‘Barcelona’ anirà a càrrec del guanyador del concurs.

4. Per participar és requisit
Com indica el nom del concurs #NoMoreFuel, no es vol cremar més combustibles fòssils ni dependre d’ells, per això es demana que les  fotos facin visible aquesta idea. Fer una fotografia en què aparegui un vehicle estacionat en un punt de recàrrega o una foto teva al costat del teu cotxe elèctric NO posant gasolina en una estació de servei, vehicles de combustió cremant gasolina sense control … Demanen imatges que facin pensar i reflexionar a la gent i si ho fan amb un toc d’humor millor que millor.
Cal pujar les fotos a qualsevol de les xarxes socials d’Electromaps: Facebook, Twitter i Instagram:
Per Instagram adjuntar-la amb el títol “Concurs Electromaps”. Cal citar electromaps i el ‘Hasthtag’ #NoMoreFuel

Per Facebook pujar mitjançant l’opció “Compartir Foto” amb el títol “Concurs Electromaps” i el ‘Hasthtag’ #NoMoreFuel

Per Twitter adjuntar-la amb el títol “Concurs Electromaps” , citar electromaps i el ‘Hasthtag’ #NoMoreFuel

Podeu adjuntar una descripció de la foto encara que no sigui necessari.
Per poder interactuar amb qualsevol de les Xarxes Socials cal que sigueu prèviament seguidors de Electromaps en aquesta xarxa social.
Si no sou usuaris de cap xarxa social però tot i així voleu concursar: podeu enviar-nos la vostra fotografia a info@electromaps.com i la publicaran a Facebook perquè la gent pugui veure-la.
El concurs començarà el dia 2016.01.26 a les 00: 00h i durarà fins al dia 2016.03.25 a les 23: 59h.

El guanyador es donarà a conèixer el dia 2016.03.26

Consells útils:
Com més original, més divertida, espectacular (els vostres vehicles en una gasolinera abandonada sota la llum de la lluna …) sigui la foto, major possibilitat d’obtenir més “M’agrada” de la comunitat i per tant més possibilitats de guanyar.

5. Publicació del guanyador
L’elecció del guanyador es basarà en la foto que més ‘M’agrada’ o ‘Retwetts’ tingui en les xarxes socials de manera que la vostra participació serà decisiva.

En cas d’empat serà l’equip de Electromaps qui arbitri.

El guanyador accepta que tant el seu nom com la seva fotografia apareguin en qualsevol dels mitjans de www.electromaps.com.

6. Tractament de les dades personals
Les dades subministrades pels participants no seran utilitzades en cap activitat posterior, ni amb fins informatius ni comercials de cap tipus.

7. Legislació Aplicable

Segons l’escrit en les presents bases, aquest concurs se sotmetrà al que disposa la normativa espanyola aplicable al moment en què es realitza. Els participants accepten, mitjançant la seva participació en aquesta promoció, que els noms que hagin de ser publicats en els suports seran compartits i visualitzats per la resta d’usuaris sense que infringeixi la seva privacitat. Tots els participants accepten que les seves fotografies siguin exhibides en la pàgina www.electromaps.com i les seves xarxes socials.

8. Acceptació de les bases
El fet de participar en aquesta promoció implica la total acceptació d’aquestes bases, així com el criteri de Electromaps fa a la resolució de qualsevol interpretació de les mateixes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.