Electromaps estrena nova aplicació per a mòbils Android

La nova versió Android de l’APP ja  està disponible a Play Store
Electromaps creix i es renova. La major base de dades de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics de la península, amb més de 2.200 punts entre Espanya i Portugal, presenta una nova APP 2.0. amb un disseny renovat i més intuïtiu, inclou interessants novetats per als usuaris.

La col·laboració i el feed back de la comunitat d’usuaris d’Espanya i Portugal en l’àmbit del vehicle elèctric ha estat clau per assolir aquesta nova fita. Per la seva banda l’equip de Electromaps ha realitzat un gran esforç per complir les expectatives i llançar abans que finalitzi l’any la nova i millorada APP.

page2_img1

Les millores més destacades de la nova versió de l’aplicació són:
– S’ha realitzat un nou disseny, tant gràfic com del sistema de navegació.
– Ara es mostren les icones del tipus de punt (pàrquing, hotel, taxi, etc.).
– Es poden veure els punts de tot el mapa sense càrregues constants de dades i sense haver d’estar a la zona desitjada, la qual cosa és impossible si el que mana és el GPS.
– S’ha eliminat l’autocentrat per GPS, el que dificultava fer consultes ja que cada pocs segons tornava a la posició anterior i es perdia el fet.
– Ja es pot veure tota la informació de la base de dades de cop, com les dades de contacte i característiques dels endolls.
– L’usuari pot afegir punts, editar els existents i inclús editar els endolls. Però seguirà sent necessària la validació per part de Electromaps.
– Ara pot usar-se en interiors. Ja es depèn del posicionament del GPS que ofereixen els terminals mòbils.
– S’ha millorat la navegació entre pantalles i diferents apartats del menú.
– Es poden gestionar els punts favorits.
– S’ha millorat el càlcul de rutes fins al punt.

I per quan l’APP per a iPhone?
Electromaps està treballant per poder oferir la versió per a dispositius iOS. S’espera poder anunciar en poques setmanes el llançament de la nova versió de la APP.

Què serà el següent?
–  Implementar el multi idiomes (Portuguès, Anglès, Català, ..)
– Integrar el sistema de missatgeria interna entre usuaris.
– Activar la interacció amb els punts de recàrrega.

Sobre Electromaps:

Amb una trajectòria de gairebé 7 anys en el sector, Electromaps s’ha convertit en un referent de la mobilitat elèctrica a tota la península. Disposem de la informació més completa i actualitzada de la infraestructura de recàrrega del país gràcies, en gran part, a la cada vegada més nombrosa comunitat d’usuaris que auditen diàriament l’estat dels punts. Durant aquest temps el mercat del vehicle elèctric ha anat creixent exponencialment i amb ell el seu projecte.
Actualment disposen d’informació de més de 2.000 punts de recàrrega a la península, una fitxa tècnica amb informació molt completa de 37 cotxes elèctrics, 165 motos, 168 bicicletes i 61 tipus diferents d’estacions de recàrrega d’ús particular, un bloc de notícies del sector, un fòrum d’usuaris i una comunitat de més de 1600 usuaris. Tota aquesta informació, juntament amb la llarga trajectòria en el sector,  ha portat l’empresa a rebre més de 75 mil visites mensuals i un excel·lent posicionament en cercadors.
El seu objectiu és seguir creixent, expandint l’abast geogràfic del seu treball amb una perspectiva global i unint tots els agents de canvi. El principal objectiu és seguir contribuint a posar vehicles elèctrics als carrers.

Descarrega’t la nova APP:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.