L’empresa ETECNIC mobilitat elèctrica guanya el primer premi Reus Empresa 2015

L’edició 2015 del guardó també ha guardonat l’empresa Place to Plug, empresa que ha dissenyat una aplicació mòbil per posar en contacte a usuaris de vehicles elèctrics per reservar punts de recàrrega

Segon premi a una empresa catalana del sector de la mobilitat elèctrica en menys d’una setmana. Després que l’empresa Scutum guanyés el prestigiós Premi Emprendedores XXI, avui ha estat el torn de la reusenca ETECNIC mobilitat elèctrica, guardonada amb el primer premi Reus empresa que premia a la millor empresa de nova creació de la província de Tarragona. El premi està organitzat per l’ajuntament de Reus, la URV i la Cambra de Comerç de Reus.
L’empresa ETECNIC mobilitat elèctrica, de recent creació, és pionera pel que fa al subministrament i instal·lació d’equips de recàrrega per vehicles elèctrics i al desenvolupament del software de gestió d’aquests equips. Amb seu al Vapor Lab de Reus i un equip de 6 treballadors, ha treballat en projectes d’instal·lació de punts de recàrrega a la ciutat de Cambrils, al Port de Tarragona i a diferents usuaris de vehicles elèctrics de la província de Tarragona.

page2_img1

Així mateix, ETECNIC mobilitat elèctrica ha signat convenis de col·laboració amb importants empreses del sector, entre les quals destaquen l’empresa de fabricació de punts de recàrrega Ingeteam amb la que es pretén impulsar el desenvolupament del software de gestió, i amb l’empresa Holaluz.com amb la que, conjuntament, s’oferirà el primer servei de subministrament d’energia 100% renovable als usuaris de vehicles elèctrics.
El tercer premi, que ha recaigut en l’empresa Place to Plug, també del sector de la mobilitat elèctrica, ha volgut reconèixer una empresa tecnològica amb un gran potencial de creixement.

Place to Plug acaba de treure al mercat una aplicació, tant per IOS com per Android, que gestionarà una comunitat d’usuaris que oferiran i demandaran punts de recàrrega per vehicles elèctrics. Basada en el concepte d’economia col·laborativa, la proposta de l’empresa consistirà en que els usuaris de vehicles elèctrics podran programar els seus viatges en vehicle elèctrics reservant prèviament els punts de recàrrega i assegurant-se, d’aquesta manera, el subministrament de la recàrrega.
Amb la seva aposta, l’Ajuntament de Reus ha situat la ciutat com un dels referents del sector de la mobilitat elèctrica a nivell estatal i ha propiciat que empreses com les guardonades puguin endegar i donar a conèixer la seva activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.