SCUTUM GUANYA EL PREMI EMPRENEDOR XXI

Reconeixen a la companyia de scooters elèctrics com la de més potencial de creixement en el sector de la indústria.
Scutum s’ha fet amb el premi nacional Emprenedor XXI concedit per La Caixa i el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, en la categoria “Creixes” industrial pel desenvolupament, producció i distribució d’scooters elèctrics 100% eficients amb una I+D+i pròpia, dotat de 50.000€.
La cerimònia d’entrega va tenir lloc el passat 30 d’octubre a CaixaForum, Barcelona, on Carlos Sotelo, CEO de Scutum, va voler dedicar-lo a tot l’equip per la seva implicació i compromís.

page2_img1

Scutum, es consolida així com la empresa de més potencial de creixement en el sector de la indústria a Espanya i entra a formar part de la comunitat d’emprenedors per excel·lència.
La novena edició dels Premis Emprenedor XXI ha comptat amb la participació de 737 candidatures de totes les comunitats autònomes, amb la col·laboració de 159 entitats i 250 persones com a jurat, i s’han repartit un total de 6 premis que tenen com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses innovadores amb més potencial de creixement a Espanya.

Scutum Urban Ecomobility
Scutum és una companyia catalana dedicada al disseny, desenvolupament i fabricació d’scooters elèctrics de 2 i 3 rodes. Va iniciar la seva activitat el 2011 a Esplugues de Llobregat (Barcelona), i ha desenvolupat el primer model de motocicleta amb tecnologia pròpia patentada i amb un sistema de bateria extraïble i de fàcil transport. Actualment, l’empresa ja està comercialitzant el model S02 per a flotes, administracions públiques i policies, i disposa del model S01, dirigit al públic general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.