Equips fabricats per l’empresa catalana Circontrol en el pla del govern de Dubai per introduir el vehicle elèctric

L’Autoritat per a l’Electricitat i l’Aigua de Dubai instal·larà 84 punts de càrrega a tota la ciutat.

L’Autoritat de l’Electricitat i l’Aigua de Dubai (DEWA) ha decidit impulsar l’eficiència energètica en aquesta ciutat dels Emirats Àrabs prenent diverses mesures relacionades amb el pàrquing eficient i l’impuls del cotxe elèctric. Aquests projectes formen part del pla del govern de Dubai per convertir-la en una smart city i apostar per l’eficiència energètica, d’aquesta manera Circontrol que disposa d’una àmplia experiència en el sector de la de la mobilitat elèctrica i del pàrquing eficient, tindrà un important paper en el projecte.

El pla del govern de Dubai per a l’impuls del vehicle elèctric va començar al març i planteja instal·lar 84 punts de càrrega en centres comercials, aeroports, comunitats residencials i hotels. Els primers punts de recàrrega es van instal·lar a les oficines de la DEWA i estan operatives des de febrer.

Circontrol també participa en un altre punt important en el pla: l’aposta pel concepte de pàrquing eficient. Un concepte que inclou, entre d’altres aspectes, un sistema d’eliminació LED que estalviarà més del 70% d’electricitat, i la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics.